Mic dejun energizant

Incepe ziua cu pofta de viata!

 

 250 g iaurt grecesc  (10% grasime)

 50 g miere

 10 g polen de albine

 150 g fructe de padure (afine, mure, zmeura – daca nu ai proaspete, sunt bune și congelate)

 un praf de scortișoara

 frunze de menta

 2 felii de limeta

Mod de preparare: Se aranjeaza in pahare inalte și se pun pe straturi: iaurtul, mierea, fructele, apoi din nou in aceeași ordine și la final se pudreaza cu scortișoara și polen. Se poate orna cu frunze de menta sau felii de limeta.

 

Beneficiile  polenului de albine

Proteinele, carbohidratii și vitaminele pe care le gasim in polen ne ajuta sa fim energizati pe tot parcursul zilei. In plus, fiind bogat in antioxidanti, polenul intarește imunitatea, protejand organismul de viruși și bacterii, avand proprietati antibiotice și antioxidante