Cum organizezi programul celui mic

Nu-i usor sa fii parinte. Este, practic, un job fara pauze. Dar e mult prea frumos, asa incat uitam cat de greu ne este. Asadar, cum faci sa ii organizezi programul zilnic copilului tau astfel incat sa-i asiguri o crestere si o dezvoltare ca la carte? E simplu, trebuie sa tii cont de varsta si de nevoile sale specifice.

Citeste mai mult >

Bunele maniere la biblioteca

Biblioteca, anticariatul sau libraria sunt locuri speciale inspre care ne indreptam atunci cand dorim sa ne imbogatim cunostintele intr-un anumit domeniu, sa exploram, sa ne deschidem sufletul, sa experimentam trairi sufletesti, sa avem parte de cunoastere, de intelepciune sau cand pur si simplu vrem sa redactam o lucrare.

Citeste mai mult >

Stop, joc!

Ai nevoie de câteva minute de relaxare! Mergi în natură sau pe o terasă la soare, ia cu tine revista și destinde-te rezolvând aceste jocuri ale minții (integrame și sudoku).

Citeste mai mult >

Balonarile intestinale

Balonarile pot avea numeroase cauze – gazele se pot acumula in intestine din cauza inghitirii repetate de aer, in timpul proceselor de fermentatie a unor alimente, ca de exemplu fasole boabe, varza etc.

Citeste mai mult >