Sarbatorile in familie

Se spune ca cele mai multe episoade depresive se inregistreaza in perioada aceasta. Persoanele se simt mai insingurate, fie pentru ca nu au un partener, fie nu au o familie sau pur si simplu le lipseste un membru al familiei.

Citeste mai mult >

Afectiunile articulatiilor – artroze si artrite

Artroza este o afectiune degenerativa a articulatiilor, determinata de o multitudine de factori si se caracterizeaza prin degradarea progresiva a cartilagiului articular, fiind cea mai frecventa suferinta reumatologica. Pana la varsta de 50 de ani, cel mai frecvent sunt afectati barbatii, ca dupa 50 de ani femeile sa fie cele care sufera mai frecvent de artroza mainilor si genunchilor.

Citeste mai mult >

Cele mai frecvente afectiuni cardiovasculare

Inima se „imbolnaveste” atunci cand arterele se infunda – ateroscleroza, cand nu mai poate pompa suficient sange – cardiomiopatie ischemica sau cand bate neregulat – aritmie. Factorii de risc sunt varsta, sexul, istoricul familial.

Citeste mai mult >

Stop! Pauza!

Acesta este momentul tau de rasfat! Rezerva-ti cateva minute de relaxare si rezolva integrame si sudoku in linistea casei tale sau pe o banca in parc!

Citeste mai mult >

Ciorbita cu pui de tara

O mancare sanatoasa si satioasa care te tine departe de raceli.

O portie de carne de pui ofera aproximativ un sfert din necesarul zilnic de proteine.

Citeste mai mult >

Informatii de actualitate octombrie 2018

Doppelherz® aktiv Picaturi pentru ochi Hialuronat de sodiu 0,2% este o solutie oftalmica sterila, utila pentru calmarea ochilor roșii sau obositi din cauza infl uentelor externe (vant, fum, poluare, expunere indelungata la soare, apa sarata de mare, purtarea lentilelor de contact, expunerea la ecrane: computer, telefon, televizor).

Citeste mai mult >