Ten de portelan? Foarte simplu!

cover-siteIti prezentam cateva sfaturi usor de urmat prin care Iti vei asigura sanatatea si prospetimea tenului, indiferent de factorii care-l agreseaza.

Tenul este greu incercatatat de factorii interni, si anume trecerea timpului care aduce, odata cu ea, si pierderea elasticitatii pielii, cat si de factorii externi, si anume, factorii de mediu (vantul, frigul, expunerea excesiva la soare fara protectie etc.) fumatul, alcoolul si Ingrijirea necorespunzatoare a pielii. Si totusi, ce se poate face pentru a avea mereu un ten impecabil?

Un ten perfect curat

Totul Incepe cu o buna demachiere (curatare) a tenului. O piele curatata corespunzator si la timp (dimineata si seara) poate respira in voie si-si mentine frumusetea si prospetimea.

Masaj si gimnastica faciala

Masajul facial regulat poate mentine elasticitatea pielii, a muschilor fetei, a vitalitatii tenului si previne sau atenueaza ridurile.  Inaintea realizarii masajului, trebuie aplicata o crema tinand cont de tipul de ten. Masajul dureaza maxim 15 minute.

Gimnastica faciala este recomandata pentru prevenirea imbatranirii tenului si se realizeaza In fata oglinzii si consta In ridicarea si coborarea sprancenelor, fortarea narilor, umflarea cu aer a obrajilor, tuguierea buzelor etc.

Cremele potrivite

Folosirea unei creme necorespunzatoare poate face mai mult rau decat bine tenului tau. Asadar, daca inca nu stii cum sa alegi produsul potrivit, cel mai bine ar fi sa apelezi la sfatul unui specialist farmacist.