Noile tendinte in domeniul frumusetii

noi-tendinte-in-domeniul-frumusetiiIn acest sezon se poarta naturaletea! Asadar afla ce spun specialistii in domeniul frumusetii despre ingrijirea tenului si trendurile de machiaj.

Un trend major pentru anul 2018?  Produsele de ingrijire cu ingrediente naturale din surse sigure! Ingredientele naturale vin cu beneficii pentru tenul tau, dar este important ca acestea sa respecte criteriile de certificare organica si sa provina din surse bio si durabile. Mastile cosmetice: ingrijire si relaxare Mastile de fata au dominat anul 2017 si acest segment va continua sa creasca.

Fie ca vorbim despre masti sub forma de crema, gel, fiole sau cele de unica folosinta, acestea sunt mai populare ca oricând. Exista masti pentru ten, par, zona pieptului, brate sau mâini! O sursa dubla de bucurie – un adevarat cocteil cu ingrediente active (acid hialuronic, peptide, antioxidanti sau extracte naturale), dar si un moment de rasfat si relaxare! Luminozitate Naturaletea ramâne in trend, asa incât in materie de machiaj, anul 2018 va insemna un chip luminos, radios, pus in valoare de lumina. Asadar, iluminatorul va fi un produs de nelipsit in trusa de machiaj. De asemenea, gloss-urile pentru buze vor accentua efectul de stralucire. Machiajul ochilor va fi si el dominat de texturile luminoase, translucide, cu aspect imperfect, nu cu linii si contururi perfecte. Asadar, sezonul acesta se poarta sa fii… tu, cât mai naturala, libera, in miscare!

 

Truc Masca naturala: amesteca doua lingurite de lapte cu doua linguri de miere, aplica pe fata zece minute, apoi clateste.